Articol
Cu ocazia sărbătoririi Paştilor, pacienții internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiuşi personalul medical de gardă vor beneficia de un meniu special, “gândit pentru a le aduce un strop din căldura sărbătorilor petrecute acasă și din normalitatea de zi cu zi”, transmite SCJU Sibiu.
Echipa medicală a spitalului, împreună cu SC Bliss SRL – operatorul care asigură serviciile de catering – și cu sprijinul întregului colectiv al spitalului, “depune eforturi susținute pentru ca pacienții să beneficieze de cele mai bune condiții în perioada internării, mai ales în momentele speciale precum sărbătorile”, se arată în acelaşi comunicat.
Astfel, pentru weekendul pascal, pe lângă meniurile adaptate nevoilor fiecărui pacient care vor include preparate precum ciorbă de văcuță sau supă de pui cu tăiței, friptură de porc sau pui cu piure și salată, pacienții vor primi în plus pască cu brânză dulce şi alături de ouă roșii, pentru a marca cum se cuvine Duminica Învierii.
În perioada 18-21 aprilie 2025, Ambulatoriul de Specialitate va fi închis, activitatea reluându-se marți, 22 aprilie, cu program normal. În cadrul secțiilor spitalului, activitatea se desfășoară după programul normal iar Unitatea de Primiri Urgențe funcționează non-stop.