Medicina naturistă: Nu aruncaţi usturoiul încolţit

Acasa >

Articol

 

Imagine intercalată
Imagine intercalată

Potrivit unui studiu recent publicat în Journal of Agricultural and Food Che­mistry, usturoiul încolţit conţine de 5 ori mai mulţi antioxidanţi decât usturoiul proaspăt.

Făcând o analogie că tot mai multe produse ali­mentare oferite de restau­rante sunt încolţite (seminţe, legume… etc.) acest proces are o con­tribuţie nutriţională im­portantă pentru organism.

Când sunt în procesul de germinare, plantele produc un produs chimic cu efect puternic, fiind toxice pentru micro-organisme şi insec­te, dar sunt importante pentru sănătatea umană.

Imagine intercalată
Imagine intercalată

Usturoiul germinat con­ţine de 5 ori mai multă alicină, iar mai multe studii au arătat că această sub­stanţă încetineşte atero­scleroza, face să scadă tensiunea arterială şi poate preveni apariţia cancerului.

Autor
06 septembrie 2022 la 19:13

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
acum 1 oră
Video: Capre negre, surprinse nu departe de Sibiu, la plimbare pe culmi
Natura continuă să demonstreze că deține supremația în materie de frumusețe și capacitate de a ne surprinde, indiferent...
Național
1 min de citit
Autor Dragos BAKO
acum 1 oră
Vești bune pentru turiști, vești proaste pentru hotelieri: cazările din Sibiu, mai ieftine decât în anii trecuți
Tot mai multe voci care susțin, în ultima vreme, că Sibiul cunoaște un regres din punct de vedere...
Actualitate
2 min de citit
acum 21 ore
„Spovedania” emoționantă făcută unui medic sibian: „Nu am respectat indicațiile dvs… Aici, nu s-a putut..!”
Un mesaj cutremurător, care relevă în egală măsură „agonia și extazul” sistemului sanitar românesc, a fost trimis unui...
Actualitate
4 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 1 zi
Cum va fi vremea de Paști și după
Suntem în preajma unei mari sărbători: Învierea Domnului. Pe lângă pregătirile pentru ziua de Paști, orele libere din...
Știri
1 min de citit