Articol
Fructele sunt singurele alimente care pun creierul la muncă.
Fructele curăţă şi hrănesc corpul omenesc. Cei mai mulţi oameni nu ştiu cum să le mănânce.
Fructele se vor mânca întotdeauna pe stomacul gol, deoarece fructele nu sunt digerate în stomac, ci în intestinul gros. Dacă există carne, cartofi, amidon în stomac, fructele sunt prinse aici şi încep să fermenteze.
Dacă aţi mâncat un fruct ca şi desert imediat după cină şi petreceţi restul nopţii cu greutate în stomac şi un gust neplăcut în gură, este că nu aţi mâncat corect. Trebuie să mâncaţi fructele pe stomacul gol.
Nu beţi sucuri din cutii sau recipiente de sticlă. Sucul din conserve este încălzit în timpul procesului de producţie.
Cel mai indicat este sucul obţinut dintr-un storcător de fructe.
Şeful Secţiei de Cardiologie al Clinicii din Masachusetts declara că fructele sunt cele mai bune alimente pentru inimă. Ele împiedică îngroşarea sângelui şi blocarea arterelor, întăresc vasele capilare care sunt aproape întotdeauna cauza hemoragiilor interne şi a crizelor cardiace.
Începeţi dimineaţa şi nu în timpul zilei cu fructe şi sucuri proaspete. Faceţi un experiment pentru 10 zile şi veţi simţi o energie deosebită. Se indică un ceai fierbinte sau apă fierbinte după masă, care vor uşura digestia şi veţi pierde din kilograme.