Articol
Noaptea dintre ani este una specială, oriunde te-ai afla. Pentru cei care, din păcate, își vor petrece Revelionul pe un pat în Spitalul Județean Sibiu, reprezentanții celei mai mari unități medicale au pregătit un meniu care să inducă, într-o oarecare măsură, o atmosferă festivă.
Bineînțeles, se va ține cont de restricțiile alimentare, specifice dietelor impuse în cazul celor care suferă de anumite afecțiuni, dar a fost gândit un meniu pentru fiecare categorie de pacienți.
„Pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și personalul medical de gardă vor beneficia de un meniu special și de Revelion, după ce Crăciunul l-au sărbătorit cu sarmale, cozonaci și portocale!
În prima zi din noul an, meniul va consta în friptură de porc cu piure și sfeclă, acolo unde regimul permite, iar pacienții cu diabet vor primi copănele de pui în locul fripturii. Și de această dată vor fi oferite portocale, pentru a completa atmosfera de sărbătoare” au transmis reprezentanții SCJU Sibiu pe pagina de socializare a instituției. (D.B.)