Articol
După succesul deosebit obţinut în urma participării la „Winter Beef Cooking Camp”, eveniment desfăşurat în 15 ianuarie, la Cabana Bâlea Lac din cea mai cunoscută căldare glaciară a Carpaţilor româneşti, Chef Radu Zărnescu a ales Palatul Brukenthal Avrig pentru a fi gazda unui nou eveniment dedicat gurmanzilor de pretutindeni, dar, în primul rând, pasionaţilor de friptură şi grătar din carne de vită Angus.
Împreună cu Karpaten Meat (Marpod) şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus), maestrul Radu Zărnescu invită pasionaţii de gastronomie de calitate la frumosul complex baroc din Avrig, în perioada 4 – 6 martie, pentru a avea parte de o experiență culinară deosebită, în cadrul Beef Master.
Cei ce îşi vor face rezervare pentru participare la acest eveniment, vor învăţa de la Chef Radu Zărnescu ce înseamnă arta de pregătire a cărnii de vită Angus, dar vor avea şi posibilitatea de a vizita ferma de vaci Angus din Marpod, unde vor servi un prânz autentic, în mijlocul naturii.
Şi pentru că, dintotdeauna, mâncarea bună s-a completat de minune cu un vin de cea mai bună calitate, în cadrul Beef Master la Palatul Brukenthal Avrig va fi servit vin produs în județul Sibiu de specialiştii Domeniului Apoldium.
Tradiția viticolă multiseculară a comunităților de landleri austrieci din sudul Transilvaniei, în special a celor din Apoldu de Sus, continuată într-o manieră de mare complexitate și profesionalism în cadrul cramelor Dacia, este readusă la viaţă de Domeniul Apoldium și oferită consumatorilor şi cunoscătorilor în produsele podgoriei.
Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu opinând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.
Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro